maanantai 21. toukokuuta 2012

Konsultti vai insultti?

Neiti Tehokas on hyvin tehokas myös konsulttien käytössä. Kaikkihan sen tietää, että on hienoa jos voi käyttää konsultteja asioiden hoitamiseen, jotka voisi itsekin puhtaalla vaivannäöllä tehdä. No mutta tämä ei ole mitään uutta.

Sen sijaan mikä on uutta on Neiti Tehokkaan tapa ostaa konsulttipalveluita. Hän nimittäin sopi aloituspalaverin erään konsulttifirman kanssa eräälle aamulle, tilasi tarjoilut ja varasi neukkarin. Kaikki hyvin, kunnes kyseinen aamu tuli ja Neiti Tehokas päättikin jäädä etätöihin. Konsulttifirman jampat olivat jo aulassa odottamassa, kun Neiti Tehokas ilmoitti heille, että palaveri ei sovikaan. Sattuuhan näitä.

Palaveri sovittiin uuteen ajankohtaan toiseen aamuun, tällä kertaa konsulttifirman tiloissa, ettei toista turhaa reissua tulisi. Kuinkas kävikään, että kalenterikutsu vaihtui Acceptistä edellisenä iltana klo 18 Tentativeksi. Eli edellisenä iltana Neiti Tehokas päätti, ettei ehkä sittenkään tule paikalle. Ei kuitenkaan siis declined. Arvanette, että loppujen lopuksi se oli decline.

Kiitollista tämä Neiti Tehokkaan kanssa työskentely.


weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti