sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sivuprojekteista

Me uudet ei vielä täysin ymmärretä, mistä on työelämässä kysymys. Mutta Neiti Tehokkaan puheiden perusteella olemme tulleet siihen tulokseen, että on projekteja ja sitten on sivuprojekteja.

Projektiksi lasketaan muun muassa jonkin pienen ohimenevän asian hoitaminen. Sitä kutsutaan projektiksi siksi, että se kuulostaa hienolta ja työläältä ja sitä tehdessä tulee kiire. Projekti on myös siitä kummallinen ilmiö, että niitä tuntuu olevan ainoastaan Neiti Tehokkaalla ja muilla tärkeillä työntekijöillä. Ei siis meillä, meillä on vain tehtäviä.

Mutta entäpä nämä sivuprojektit? Noh, niitä voisi normaali työntekijä kutsua sanoilla harrastus, vapaa-aika tai työajalla lorviminen. Nimittäin sivuprojektiksi kelpaa muun muassa OMG:n golfkerhon lippisten valitseminen. Ja kyllähän me uudet ja näennäisesti innokkaat ymmärrämme, että jokainen surffailee työajalla vastaavia juttuja, mutta meillä meinasi kyllä lievästi lirahtaa housuun kun Neiti Tehokas kutsui meidät tomerasti työhuoneeseensa - tämä halusi apua lipan värin valitsemisessa, eikä ainoastaan kerran vaan useamman kerran.

Ja Neiti nähtiin kulkemassa lipat kädessä useaan kertaan pitkin toimiston käytäviä - kyllähän tuollaiset arvovaltaiset sivuprojektit tarvitsevat useamman mielipiteen kuin syöpädiagnoosi konsanaan.

weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti