torstai 24. toukokuuta 2012

World Outside the Box

Teidän arvoisat lukijamme on varmasti vaikea uskoa kaikkea lukemaanne todeksi mutta valitettavasti, so sad but so true, tämä kaikki on todellista totta OMG:ssa. Jokapäiväistä surkuhupaisaa tuskantaivalta. Uskokaa pois vaan meidänkin mielestämme olisi hienoa herätä joku kaunis aamu ja todeta, että tämä kaikki olikin vain pahaa unta. Valitettavasti kuitenkin se fakta, että meitä on kaksi elämässä ja jakamassa näitä kokemuksia saa tämän fiaskon haiskahtamaan ihan todelta. This really stinks to say the least.

Frau Innokas on yksi näitä tyyppejä, jotka eivät koskaan lakkaa yllättämästä meitä. Reilun puolen vuoden yhteistyön kokemuksen perusteella voimme todeta, että yllätysmittarimme on jo niin pahasti miinuksella hänen kanssaan ettemme usko, että OMG-kokemuksemme koskaan tulee pääsemään sen ikijään peitosta. Yksi Frau Innokkaan ominaisuuksista on se, että hän keskittyy aina ei itse asiaan vaan asian viereen. Miksipä ei, on kiva olla erilainen, eikö vain? Tylsäähän meille tulisi jos kaikki olisimme samanlaisia peruskauran niittäjiä. Otetaan esimerkiksi vaikka Frau Innokkaan email-taidot. Vielä viime vuoden loppupuolella Frau Innokas ei ollut tietoinen mikä Outlook on. Kyllä, sähköposti on käytössä joka päivä hänelläkin ja veikkaisin että on ollut ainakin viimeiset 15 vuotta, mutta mikä on Outlook hän kysyi. Kun pääsimme vihdoin yhteisymmärrykseen siitä, että Outlook tosiaan on se sähköpostijärjestelmä, jonne hänkin saa päivittäin useita kymmeniä viestejä hän totesi ettei hän voi niitä missään tapauksessa säilyttää kun se veisi liikaa aikaa. Veisi liikaa aikaa? Come again? Niin joo, ja tilaakin se vie mutta etenkin aikaa.

Tässä yksi potentiaalinen kandidaatti työnantajille, joilla hakusessa työntekijä joka osaa think outside the box. Me uudet voimme taata, että ette tule pettymään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti